امروز چهارشنبه 23 آبان 1397

ساختمان پزشکان

زمان انتشار: بدون تاریخ  

افزودن طول عمر با مصرف میوه و سبزی

مصرف خیلی مواد حاوی آنتی اکسیدان مانند سبزی و میوه،سبب افزودن طول عمر و کم کردن خطر مرگ ناگهانی می شود. 

میوه و سبزی کلید سلامت رژیم غذایی شماست. مصرف مقادیری از این گروه ها به عنوان بخشی از الگوی غذایی سالم که توسط این راهنما توضیح داده شده می تواند شمارا علیه خیلی زیادی از بیماری های پایدار محافظت نماید.

این دو گروه می توانند سبب اصلاح عملکرد دسبرچسباه گوارش شوند همچنین ویتامین ها و املاح، فیبر و بقیه ی فاکتورهای لازم برای حفظ سلامتی را در اختیار قرار دهند. بیشتر افراد بخصوص کودکان میوه و سبزی کمی مصرف می نمایند.
پژوهشگران مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا،سی دی سی،با وارسی بیش تر از ۱۵ هزار فرد بیست ساله و بالاتر دریافتند، وجود آنتی اکسیدان هایی نظیرآلفا کاروتن که به وفور در میوه و سبزی دیده می شود، سبب کم کردن خطر مرگ ناگهانی و افزودن طول عمر می شود.

آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیباتی هستند که سبب محافظت سلول ها در برابر صدمه ناشی از مولکول‌هایی سمی سرطان زا موسوم به رادیکال‌های آزاد می‌شوند.

پژوهشگران پافشاری می کنند مصرف میوه و سبزی ها موجب کم کردن بروز سرطان روده بزرگ می شود. بدین ترتیب که مواد فیبری با تسریع حرکت غذا در دسبرچسباه گوارش، سرعت تخلیه روده را افزودن می دهند و این امر موجب کم کردن تماس مواد سرطان زا با دیواره روده می شود.
هر فرد باید روزانه ۲۵ تا ۴۰ گرم فیبر و در نتیجه ۴۰۰ گرم میوه و سبزی بخورد که هر فرد ایرانی نصف این مقدار را مصرف می نماید که نصف میانگین سرانه مردم جهان است.

متخصصان تغذیه پافشاری کردند: سبزیجات سبز و زرد رنگی حاوی ترکیبی به نام «آلفا ـ کاروتن» هستند که طول عمر را افزودن می‌دهد.

به نظر می‌رسد افزودن سطح آنتی اکسیدان «آلفا ـ کاروتن» در خون هنگام مرگ را تا ۱۴ سال به تعویق می‌اندازد.

پروتئین‌ها و چربی‌ها به علت صدمه رساندن به مولکول وراثتی دی ان آ ، نقش مهمی در بروز بیماری‌های پایدار مثل امراض قلبی و سرطان ایفا می‌کنند.

کاروتنوئیدها شامل بتا ـ کاروتن، آلفا ـ کاروتن و لیکوپن که در گیاهان و میکروارگانیسم ها تولید می‌شوند به عنوان آنتی اکسیدان عمل می‌کنند و در نتیجه می‌توانند با بروز این صدمه‌ها مقابله کنند.

متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا ـ کاروتن و خطر مرگ را در ۱۵ هزار و ۳۱۸ فرد بالغ ۲۰ سال به بالا ارزیابی کردند.

این متخصصان دریافتند: در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کم کردن پیدا کرده است.

اندروید lg مولفیکس